PALVELUT

TARJOAMME KONSULTAATION MAKSUTTA!

IHONHOIDOT

Paras tapa pitää ihoa nuorena ja terveenä on hoitaa sitä säännöllisesti niin kotona, kuin myös alan ammattilaisella. Tärkeintä on löytää juuri omalle iholle sopivat tuotteet ja menetelmät. Vaikka ihonhoito ei anna yhtä nopeaa vaikutusta kuin injektio- tai täyteainehoidot, silti se parantaa ihon terveyttä ja sisäistä vahvuutta. Säännöllinen ihonhoito  takaa sinulle pitkäkestoisen tuloksen - olet kaunis aina, etkä vain tuotteiden vaikutuksen aikana. Tämä vaihtoehto on täysin kivuton ja vaaraton.

HYDRA FACIAL 6 IN I

Hydra Facial 6 in1 on monitoimihoito, jota tehdään erityisellä laitteella kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.Tehokas syväpuhdistava, kosteuttava ja nuorentava hoito kaikkille ihotyypeille.

Hoitoon kuulu:

  • Happokuorinta -kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen ja kollageenin muodustuminen nopeutuu. Pigmentti läiskät vaalenevät. Tasantuu ihonväri.

  • Ultraäänipuhdistus- poistaa epäpuhtauksiaja ihon pinnalta.

  • Vakuumi puhdistus-alepaineimu poistaa ihoneritteet musta- ja valkopäät kivuttomasti.

  • Cryohoito -lisää ihon elastsuutta ja kirkastaa ja rauhoittaa ihoa.

  • RF lifting-parantaa ihon kimmoisuutta.

  • O2 mesoteraapia- mesococktail suihke virkistää, kosteuttaa ja nuorentaa ihoa.

KESTO 2T

 

Joudutko taistelemaan aknea, rasvaisuutta, couperosaa, tai ikääntyvää ihoa vastaan? Niiden oikea perushoito vaatii alan erikoisosaamista ja tarkkaa arviointia. Me analysoimme ihotyyppiäsi ja laaditaan sinulle henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jonka avulla saavutetaan terve ja kaunis iho! Tutustu Renew - tuotesarjoihin.

KESTO 1T

 

Vaivaako sinua pisamat, rypyt, arvet tai akne? Kemiallinen kuorinta on luotu ratkaisemaan näitä ongelmia! Nykyään on olemassa monta erilaista vaihtoehtoa, joista sinullekin taatusti löytyy sopiva. Kevyt kemiallinen kuorinta on täydellinen ihon vaalentamiseen, keskitasoinen kuorinta auttaa taistelemaan ryppyjä ja arpia vastaan ja syvän kemiallisen kuorinnan avulla on mahdollista nuorentaa ihoa! Lue lisää kemiallisista kuorinnoista.

KESTO 1T

 

PRX-T33 on innovatiivinen ihoa stimuloiva happohoito, jolla on ihoa kirkastava vaikutus. Aine sisältää TCA-happoa 33%, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä Kojic-happoa. Näiden ainesosin ainutlatuinen yhdistelmä mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa, ja hoito on kivutton ja ilman ihon kuoriutumista.

Hoito: 4 kertta viikon välein. Kotona WiQo Med Cream (kuuluu hintaan, arvo 80€)
Hoito alueet: kasvot, kaula, decoltee, kädet.
Hoitaa: parantaa ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttava. Poistaa epäpuhtauksiaja, muodostaa kollageenia ja elastiinia, vähentää laajentuneet ihohuokoset, juoneet ja arvet.

KESTO 1T

 

Mesolangat ovat steriileja biohajoavia lankoja, jotka asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä. Langat stimuloivat ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Mesolangat hajoavat itsestään 6-8kk kuluttua laitosta vedeksi ja hiilidioksidiksi ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta käsitelty alue on parhaimmillaan noin 6 kuukauden kuluttua laitosta.Vaikutus voi kestää jopa 2vuotta. Ihon kiinteytyminen jatkuu kuitengin mesolankojen sulettua ihosta, sillä hoito lisää fibroplasteja ja uuden kollageenin muodostumista ihoon.Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteittä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa. Myös vaigutaa ihon lymfa- ja verenkiertoa, mikä parantaa ihon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Lue lisää Mesolangat.

KESTO 1T

 

Usein miesten ihonhoito rajoittuu ihon kosteuttamiseen parranajon jälkeen, mutta todellisuudessa miesten iho vaatii yhtä paljon hoitoa kuin naisten. Ihon kunto huononee paitsi partakoneen käytön, mutta myös saastuneen ilman ja epäterveellisen ruokavalion seurauksena. Ihon rasvaisuus, kuivuus sekä ikääntyminen ovat yleisimpiä miesten ihoon liittyviä ongelmia. Me autamme pitämään ihoa kunnossa kasvohoitojen, injektiohoitojen sekä täyteainehoitojen avulla! Palveluja voi myös ostaa lahjaksi omalle puolisolle, perheenjäsenelle tai ystävälle! Lue lisää miesten palveluista.

KESTO 1T

 

INJEKTIOIDOT

Injektio- eli pistoshoito on yksi parhaista ratkaisuista ihon ikääntymiseen ja muihin kosmeettisiin ongelmiin. Ihon pinta- tai keskikerrokseen ruiskutetaan valmisteita, jotka auttavat poistamaan ryppyjä ja juonteita, hoitamaan aknea sekä post-aknea, parantamaan ihon sävyä ja tasoittamaan sen pintaa. Tunnetuimmat menetelmät ovat mesoterapia ja biorevitalisaatio. Etuna on suhteellisen nopea vaikutus, joka on nähtävissä jo 2-3 hoitokerran jälkeen.

Huomasitko ihollasi ikääntymismerkkeja? Ei hätää, sillä PRP-plasmahoito ratkaisee tämän ongelman! Hoidon alussa potilaan verisuonesta otetaan verta, jota käytetään plasman valmistamisessa. Plasmassa on runsaasti ihosolukon toimintaa stimuloivia sekä ihokudoksen uudistamisesta vastaavia soluja. Verestä saatu plasma ruiskutetaan kasvoihin, kaulaan tai dekolte-alueeseen saadakseen joustava ja kimmoisa iho ilman ryppyjä! Plasmahoito on myös hyvä vaihtoehto hiustenlähtön hoitoon ja kynsien vahvistamiseen. Tutustu plasmahoitoon.

KESTO 1-2T

 

Mesoteraapiapistokset sisältävät niin kutsuttua mesococtailia, jossa on sekoitettu juuri sinuun ongelmaasi auttavat aktiiviset aineet. Onko ihosi kuiva ja heikko? Mesoterapia auttaa vahvistamaan ihon kollageenitasoa. Eikö ryppyvoide enää auta? Usein se vain tarvitsee pikkasen apua sisäpuolelta mesococtailin muodossa.
Mesoterapialla voi hoitaa niin ikäntyneen ihon ongelmat, kuin myös aknea, hiustenlähtöä, selluliittia, raskausarpia jne. Mikäli selkeitä iho-ongelmia ei löydy, mesoterapia lisää ihoosi hehkua ja kimmoisuutta sekä auttaa säilyttämään sitä nuorena. Lue lisää mesoterapiasta.

KESTO 1T

 

Kaunis ja tuuhea tukka on aina ollut ja on edelleen erittäin tärkeä tekijä sekä miesten että naisten kauneudessa. Kun hiusten terveydessä ilmenee sellaisia ongelmia kuten haurastuminen, kuivuus ja elottomuus, tavallisin keino parantaa asiaa on vaihtaa hiustenhoitosarjaa ilman oikean syyn selvittämistä. Jotta hiusten kasvu ja terveys olisi kunnossa, on tärkeää varmistaa, että karvatupet saavat riittävästi ravintoaineita. Tässä auttaa mesoterapia - toimenpide, joka on tunnettu korkealla tehokkuudellaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kosmetologin puoleen kannattaa kääntyä jo silloin kun ensimmäiset hiustenlähtöongelmat ilmenee. Tutustu mesoterapiaan täältä.

KESTO 1T

 

Hair fillerin avulla voidan ehkäistä hiustenlähtöä ja edistää hiusnystyn kykyä kasvattaa aivan uusia hiuksia alieilla, jolla hiustenkasvu on hidastunutta, tai josta hiuksia lähtee liian paljon.
Dr. CYJ Filler on hiusten kasvua stimuloiva injektiohoito .

Hoito: 2-4 kertta 3 viikkon välein.

Hoitaa: alkava hiustenlähtö, hiusrajan vetäytyminen, hiusten harveneminen.

KESTO 30m

 

Onko ihosi kuiva eikä päivittäinen ihonhoito enää auta? Biorevitalisoitumismenetelmä kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Hoidon jälkeen ihosta tulee joustava ja sileä. Sen lisäksi aineenvaihduntaprosessit paranevat, mikä positiivisesti vaikuttaa ihon terveyteen.
Tutustu biorevitalisanttihoitoon.

KESTO 1T

 

Radiesse, eli Lifting Filler on pitkäkestoinen kaltsiumhydroksiapatiitti täyteainegeeli.

Radiesse muodostaa ihon alle tukiranteen, kohottaa kudoksia sekä lisää ihon omaa kollageenituotantoa parantaen ihon kimmoisuutta. Tulokset säilyvät yli vuoden ajan.
Radiesse sisältämät kaltsiummikropartikkelit ovat ihmisen kehosta luonnollisesti löytyviä aineksia ja näin ollen se ei sisällä allergian riskiä.

Hoito alueet: poskipäihin, leuanlinianmuotoiluun, käsiin ja decoltee alueelle.
Hoitaa: kohottaa piirteitä ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Elvyttää ihon omaa uudistumisprosessia.

KESTO 1T

 

Tämä cocktailpohja 1,5 % hyaluronihappoa on rikastettu 56 hyödyllisellä aineella ja tarjoaa ihosolujen kosteutta, uudistumista ja suojausta.

Aminohapot, jotka sisältyvät valmisteeseen 24 lajikkeessa, neovat välttämätön rakennusmateriaali proteiinien synteesille kehossa. 14 vitamiinia, mukaan lukien A-, B-,K- ja C-vitamiinit, stimuloivat ja säätelevät ihon aineenvaihduntaprosesseja, osoittavat antioksidanttivaikutuksia.

Mineraalit ja koensyymitsuorittavat suojaavaa toimintoa, ne auttavat tasapainottamaan ihon tilaa ja säätelevät entsymaattisia prosesseja.

BR-sarja poistaa pigmenttiä, autaa vähentämään melaniinituottanon tasoa, iho muuttu joustavammaksi ja kosteutetuksi, se näyttää täyttävän sisäpuolelta, tarjoaa visuaalisesti havaittavan nostamisen, tuotteen vaikuttavilla aineilla on myös anttioksidanttiominaisuuksia.

Hoito: 4 kertta 2 viikkon välein.
Hoito alueet: kasvot, kaula, decoltee, kädet.
Hoitaa: ihon pigmentti poisto, kosteus ja lifting.

KESTO 1T

 

Sisältää monipuolisen ihoa vahvistavan yhdistelmän: peptidit, aminohapot, vitamiinit, mineraalit .

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä, kertyy ja pidättää nestettä kuiduissa, stimuloi kollageenin synteesiä A-, B-, C-,E-,K-vitamiinit antavat iholle säteilevän ulkonäön ja antioksidanttisen vaikutuksen.

Mineraalit, jotka suojaavat ympäristön kielteisiltä vaikutuksilta ja antavat iholle tasapainon.

Koensyymit kehon entsyymijärjestelmän palauttamiseksi.
Aminohapot proteiinisynteesiä varten.
Nukleiinihapot uuden DNA:n luomiseksi solunjakautumisprosesissa.

Hoito suositus: 3 kertta 2 viikon välein.
Hoito aluet: kasvot, kaula, decoltee, kädet, silmänaluset.
Hoitaa:kasvojen ryppyjen ja laskosten korjaus, suunympärillä viivat, Post Acne-ja leikkausarpien hoito, silmänympärillä rypyt , käsien, kaulan-ja decolteenihon kosteus ja nuorennus.

KESTO 1T

 

Syväkosteuttava injektiohoito Juvederm Volite 2ml perustuu patentoidun teknologian. Hoito parantaa tutkitusti ihon pehmeyttä ja silottaa ihoa luonnollisesti hyaluronihappon avulla. Ihon muodostuu tukiverkko, jonka ansiosta iho napakoituu ja pinta silottu. Hoito soveltuu koko kasvoille, dekoltelle ja kaulan alueelle, kämmenselille. Tehokkaan koostumuksen ansiosta yhdellä hoitokerralla saadaan jopa 9kk kestävä vaikutus.

KESTO 1T

 

PROFHILO

Sveitsiläinen IBSA-patentoitu NAHYCO teknologia.

Korjaa ihon rakennetta, elastisuutta, väriä sekä antaa välittömästi kiinteyttävän tuloksen. Korkein hyaluronihappomäärä 32mg/ml. Erityisesti kehitetty injektiotehniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja hoitokertojen määrää.Hoito suoritetaan 2 kertaa kuukauden välein.

KESTO 30M

 

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidossa ihon alle ruiskutetaan hyaluronihappovalmisteita ryppyjen ja juonteiden poistamiseksi sekä kasvojen nuorentamiseksi ja huulten muotoilemiseksi. Nämä halutut muutokset eivät vaadi kirurgisia toimenpiteitä ja tulos on nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen. Hyaluronihappo on ihon luonnollinen aineosa, joka tekee siitä joustavan ja kosteutetun. Siksi injektoituna ihon alle, hyaluronihappo ei aiheuta allergioita ja komplikaatioita.

Oletko aina unelmoinut muhkeista ja mehukkaista huulista? Vai haluaisitko vain hiukan korjata huulten ääriviivoja? Huulten täyttö ja muotoilu on ehdottomasti kauneushoitolamme suosituin palvelu eri ikäisten asiakkaiden keskuudessa! Tiesitkö, että huulten suurentamisen lisäksi täyteaineilla voidaan mm. korjata synnynnäistä tai hankinnaista huulten epäsymmetriaa, ehkäistä ikämuutoksia, korjata huulten muotoa ja kosteuttaa huulia? Huulten täyteainehoito tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia, joista sinullekin löytyy sopiva! Tutustu huulten muotoiluun.

KESTO 45M

 

Rypyt kertovat iästä enemmän kun tuhat sanaa, joskus jopa virheellisesti. Pahimpia näistä ovat nasolabiaali- ja marionettijuonteet. Ne on mahdollista hoitaa pelkän hieronnan avulla, kunnes rypyt ovat niin näkyviä, että ammattilaisen apu on ihan välttämätön. Ryppyjen täyttö hyaluronihapolla on suosittu injektointimenettely, joka antaa pysyvän ja luonnollisen nuorentavan vaikutuksen. Hoito suoritetaan useimmiten yli 30-vuotiaille potilaille, mutta joskus on perusteltua aloittaa hoidot nuorempana. Lue lisää täyteainehoidoista.

KESTO 45M

 

Prostrolane on dermaali geeli ihon keskipitkästä syvyyteen istuttamikseen kohtalaisen tai vakavien kasvo ryppyjen ja laskosten, kuten nasolabiaalisten laskosten, korjaamiseksi ja kasvojen muodon palauttamiseksi.
Prostrolane sisältää patentoidun uuden peptiditehniikan ihon elvyttämiseen.

KESTO 45M

 

Perfectha SubSkin ranskalainen dermal geeli on injektoitava hyaluronihapon täyteaine.

Hoitoaluet: poskien kohotus, leukan muotoilu, nenän muotoilu, leuanlinjanmuotoilu, käsien uudistaminen.

KESTO 45M

 

Juvederm on yksi maailman tunnetuimmista täyteainesarjoista.
Jos on tavoittena on ilmeen fressiminen, valikoimasta löytyy erityisiä täyteaineita lisäämään kasvojen täydellisyyttä, täytämään huulia, silotamaan juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttamaan ihoa.

Meidän valikoima Juvederm ainetta ja hoitoaluetta:

Juvederm Voluma: poskien, leuan- ja leuanlinjanmuotoilu.

Juvederm Ultra 2: korjaa hienot viivat suun ympärillä, huultenmuotoiluun.

Juvederm Ultra 3: silotaa keskisyviä ryppyjä.

Juvederm Ultra 4: silotaa syviä ryppyjä.

Juvederm Volift: nasolabiaalipoimujen, marionettijuonteiden.

Juvederm Volbella: kevyt täyteläisyys huulille, suun ympärys.

Juvederm Smile: huulten muotoilu.

Juvederm Volite: syväkosteuttava ihonhoito kiinteytykseen ja pintaryppyjen häivyttämiseen. Yhdellä hoitokerralla saadan jopa 9 kk kestävä vaikutus!!! Kasvoille, huulille, dekoltelle, kaulan aluelle, kämmenselille.

KESTO 45M

 

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien hoitovoiteiden valmistukseen. Täyteainesarja tukee ihon liikkeitä säilyttäen samalla ihon elinvoiman ja pehmeyden. Teosyal on tehokas, turvallinen ja pitkäkestonen 100% hyaluronihapoa sisältävä geeli.

Meidän valikoima Teosyal ainetta ja hoitoaluet:

RHA 2: Sibelius juoneet, tupakajuonet, otsan juoneet, varisjalat.

RHA 3: marionettijuonet, nasolabiaalipoimut, huulten- ja nenän
muotoilu.

RHA 4: Poskipäiden kohotus, leuan- ja leuankärjen muotoilu.

Teosual Redensity 2: kyynelurien täyttö.

Teosyal Kiss: kevyt täyteläisyys huulille, suupielteen kohotus.

KESTO 45M

 

20201016_112136 Palvelut
20201016_112246 Palvelut
20201016_112332 Palvelut
20201016_112415 Palvelut
20201016_112452 Palvelut
20201016_112623 Palvelut
20201016_112646 Palvelut
20201016_112707 Palvelut
20201016_112746 Palvelut
20201016_112813 Palvelut
20201016_112834 Palvelut
20201016_112849 Palvelut
20201016_112910 Palvelut
20201016_112930 Palvelut
20201016_113013 Palvelut

AJANVARAUS

Voit varata ajan vieressä olevista painikkeesta,

soittamalla numeroon +358401727505 (Ma - La, klo 10 - 19)

tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

MEIDÄN YHTEISTYÖKUMPPANIT

renew Palvelut
rio Palvelut
veluderm Palvelut
neoglis Palvelut
plasmolifting Palvelut
neovial Palvelut
sofiderm Palvelut
Dermalax Palvelut

OTTO ESTETIC

Kasarmikatu 34, 00130 Helsinki

Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Puh: +358 40 1727 505 (Ma - La, klo 10 - 19)

E-mail: [email protected]

logo-Otto-Estetic Palvelut